Стара Пазова, Ул. Светосавска 11 тел: 022 310 180

Јавно предузеће Општинска стамбена агенциjа Стара Пазова

Св. Стефан Дечански заштитник ЈП Општинске стамбене агенције Стара Пазова

Данас је у кругу најближих сарадника, представника старопазовачке локалне самоуправе и запослених у ЈП ОСА, руководство овог јавног предузећа, са традиционалним свечарским обичајем и црквено верским обредом ломљења колача и освештања жита и вина, обележило Крсну славу Св. Стефана Дечанског – Мратиндан.

Са скромношћу, која је одликовала овог великана нашег народа, познатог и као ктитора и градитеља, прослављен је овај изабрани заштитник, заједничком молитвом за благослов Божји и успех у сваком раду и послу који спада у делокруг пословања ЈП ОСА.

Како и долукује славском дану за све госте приређено је симболично послужење у просторијама ЈП, а старопазовачки свештеник о. Миле Лујић је за присутне одржао пригодну беседу о Св. Стефану Дечанском, делима и врлинама, које су га красиле у овоземаљском животу.

Домаћин Славе и директор ЈП ОСА Мирослав Јовановић се захвалио на срдачним речима и пожелео да се и наредних година, у кругу пријатеља и сарадника ЈП, свечарски обележава Св. Стефан, кроз традиционални обичај као што је то учињено данас, уз искрене жеље за свако добро и напредак свим људима добре воље, посебно за оне који су дошли да увеличају овај значајан дан.

Подели на мрежама
  • Датум креирања: .

Јавно предузеће Општинска стамбена агенција Стара Пазова
Ул. Светосавска 11, 22300 Стара Пазова тел: 022 310 180 факс: 022 363 494