Актуелности и саопштења

Решење о престанку мандата надзорног одбора предузећа "Општинска агенција Стара Пазова"

osa-article

Решење о престанку мандата и именовању надзорног одбора јавног предузећа "Општинска стамбена агенција Стара Пазова"

Опширније: Решење о престанку мандата надзорног одбора предузећа "Општинска агенција Стара Пазова"

Почетком пролећа у Старој Пазови креће изградња стамбених зграда из РСП - Потпројекта 5

prolece-2018-izgradnja-stanova

Понедељак, 15. јануар 2018 - Јавно предузеће, Општинска стамбена агенција Општине Стара Пазова, одржало је у петак, 12. јануара презентацију Регионалног стамбеног програма у Републици Србији и потпројекта 5, у оквиру којег ће у Општини Стара Пазова бити изграђен комплекс зграда са укупно 169 станова у Фрушкогорској улици у Старој Пазови, намењених избегличким породицама, које су управо општину Стара Пазова изабрале за нови почетак, након ратова 90-их и нови дом. Презентација је превасходно била намењена грађевинским компанијама, које су се одазвале на позив, како би им се представио овај пројекат и као и увек до сада, дала могућност да они буду извођачи радова на изградњи зграда, чиме би се додатно унапредила домаћа, локална привреда.

Регионални стамбени програм присутним представницима око 20 домаћих грађевинских компанија из општине Стара Пазова, Београда и Новог Сада, представила је Ивана Чубриловић, руководилац сектора инвестиција и одржавања у Општинској стамбеној агенцији, истакавши како је циљ овог програма обезбеђивање трајних стамбених решења за преко 5000 избегличких породица у 117 општина у Србији. Укупна вредност реализације програма у Републици Србији је око 335 милиона евра обезбеђених из донаторских средстава и националне контрибуције. Финансиран је средствима Европске уније, а фондом управља Банка за развој Савета Европе.

Опширније: Почетком пролећа у Старој Пазови креће изградња стамбених зграда из РСП - Потпројекта 5

СТАМБЕНИ КРЕДИТИ ЗА КУПОВИНУ НЕКРЕТНИНА ОД ОПШТИНСКЕ СТАМБЕНЕ АГЕНЦИЈЕ СТАРА ПАЗОВА

СТАМБЕНИ КРЕДИТИ ЗА КУПОВИНУ НЕКРЕТНИНА ОД ОПШТИНСКЕ СТАМБЕНЕ АГЕНЦИЈЕ СТАРА ПАЗОВА

stambeni-krediti-detalji-1

Стамбени кредити - детаљи 235kb

Још једно градилиште у општини Стара Пазова, ЈП ОСА наставља градњу станова за социјално становање

jos1

Општина Стара Пазова, са својим јавним предузећем Општинска стамбена агенција ЈП, наставља да спроводи програм бриге о новим повољностима и бољим условима за стамбено збрињавање различитих категорија становништва, нарочито у области социјалног становања.

У оквиру поменуте стратегије у згради Палате „Србија“ потписан је још један Уговор о будућој реализацији изградње стамбених објеката. У питању је тројни Уговор Општине Стара Пазова, Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Републичке агенције за становање, а исти уговор су потписала још два града са територије АП Војводине: Кикинда и Панчево и њихове стамбене агенције.

Опширније: Још једно градилиште у општини Стара Пазова, ЈП ОСА наставља градњу станова за социјално становање

Св. Стефан Дечански заштитник ЈП Општинске стамбене агенције Стара Пазова

slavanas

Данас је у кругу најближих сарадника, представника старопазовачке локалне самоуправе и запослених у ЈП ОСА, руководство овог јавног предузећа, са традиционалним свечарским обичајем и црквено верским обредом ломљења колача и освештања жита и вина, обележило Крсну славу Св. Стефана Дечанског – Мратиндан.

Опширније: Св. Стефан Дечански заштитник ЈП Општинске стамбене агенције Стара Пазова

ОБАВЕШТЕЊЕ

cirilo3

Јавно предузеће Општинска стамбена агенција Стара Пазова је инвеститор стамбеног објекта Ламела А у Улици Ћирила и Методија број 6 у Старој Пазови, који је завршен и за  који се тренутно ради комплетирање техничке документације. Предузеће планира изградњу Ламеле Б, а по изградњи исте објекат ће изгледати као на приложеној слици.

Опширније: ОБАВЕШТЕЊЕ

Пројектовање и имплементација хидроизолацијских система за заштиту конструкције (поставка, принципи, планирање и сигурност)

hif

У оквиру планираних јесењих активности, недавно у просторијама JП Општинске стамбене агенције Стара Пазова, организована, још једна у низу, обука за запослене, овог пута на тему „Пројектовање и имплементација хидроизолациjских система за заштиту контстукције“.

Опширније: Пројектовање и имплементација хидроизолацијских система за заштиту конструкције (поставка,...

Како до бесповратних средстава за микро, мала и средња предузећа

У времену када стручна знања и искуства (know-how) и правовремена информација играју одлучујућу улогу за ефикасно пословање, ЈП „Општинска стамбена агенција Стара Пазова“ спровела је, још једну у низу, едукативних презентација за своје запослене.

Опширније: Како до бесповратних средстава за микро, мала и средња предузећа

Трендови у пословању и усавршавање запослених - ЈП „Општинска стамбена агенција Стара Пaзова“

Трендови у пословању и усавршавање запослених -  ЈП Општинска стамбена агенција Стара Пaзова

Усавршавање и обука запослених у циљу праћења трендова у пословању представља један од најважнијих сегмената ка успеху у раду јавног и приватног сектора. ЈП „Општинска стамбена агенција Стара Пазова“ спроводи такву пословну политику која тежи ка усавршавању кадрова и доступних нових адекватних знања. У том смислу су 09.07.2015. и 16.07.2015. одржане две презентације из области инвестирања, пројектовања, извођења и надзора, како из јавног тако и приватног сектора, кроз које су запослени стекли нова корисна и примењива знања.

Опширније: Трендови у пословању и усавршавање запослених - ЈП „Општинска стамбена агенција Стара Пaзова“

ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОТВРДЕ О НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА КОНКУРС СЕ ИЗДАЈУ У РЕПУБЛИЧКОМ ЗАВОДУ ЗА КАТАСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ

ОБАВЕШТЕЊЕ - ПОТВРДЕ О НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА КОНКУРС СЕ ИЗДАЈУ У РЕПУБЛИЧКОМ ЗАВОДУ ЗА КАТАСТАР НЕПОКРЕТНОСТИ.

Проследи на: